Serviciile Noastre
Lista serviciilor noastre

Vella Shape — corectia siluetei

Vella Shape — corectia siluetei

Bucurati-va de o piele moale si neteda cu ajutorul Vela Shape!

Mai bine de 80% din femeile trecute de varsta adolescentei prezinta celulita. Daca doriti sa scapati de aspectul neplacut de coaja de portocala, atunci tonifierea corporala si tratamentul celulitei cu Vela Shape sunt exact ceea ce va trebuie. Numai dieta si exercitiile fizice nu pot imbunatati aspectul pielii denivelat cu mici scobituri, ci este nevoie de un program individual combinat.

Vela Shape este un aparat de ultima generatie ce permite executarea de tratamente non-invazive prin masaj profund, incalzire profunda cu radiofrecventa bipolara, suctiune pulsatila si incalzire superficiala cu infrarosii, toate in acelasi timp!  Aceasta caldura are ca rezultat remodelarea sigura, eficienta si rapida a corpului, fara a fi necesara o perioada de recuperare. Tratamentul combinat cu dieta si exercitii fizice reduce semnificativ celulita, imbunatateste aspectul pielii si recontureaza forma corpului.

2.Vella Shape - коррекция силуэта

Fata si git: eliminarea cercurilor intunecate de sub ochi, corectarea conturului facial, eliminarea ridurilor.

Vella Shape - область глаз

Tratamentul celulitei are drept scop stimularea circulatiei locale marind capacitatea organismului de a metaboliza grasimea si de a elimina toxinele si apa in exces. De asemenea, tratamentul stimuleaza dermul si accelereaza exfolierea, imbunatatind astfel aspectului pielii. Zonele frecvent tratate cu Vela Shape sunt coapsele, talia, fesele, genunchii, bratele si abdomenul.

1.Arma revolutionara eficace, RF incalzeste dermul, produce o reactie in lant ce favorizeaza migrararea fibroblastelor si provoaca o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, totodata sintetizeaza colagen nou. Aceasta reactie stimuleaza o retractie optima si o restructurare/ remodelare a pielii.

2. Mobilizarea obtinuta prin vacuum imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizeaza eliminarea reziduurilor si ajuta la “dezlipirea” tesuturilor cutanate si subcutanate, pentru a facilita obtinerea unor rezultate eficiente .

3. Infrarosul elimina rezistenta pielii la curentul electric .Stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si resorbtia edemelor, aducand mai mult oxigen si un schimb celular imbunatatit.

4. Rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament bland si agreabil.

Pret:
— Vela Shape — 25 EU (1 zona)
— Vela Shape fata — 15 EU
— Vela Shape fata + ochi — 25 EU

Другие наши услуги