Serviciile Noastre
Lista serviciilor noastre

Criolipoliza+unda de shock — corecţia siluetei.

Criolipoliza+unda de shock — corecţia siluetei.

PROSHOCK ICE- primul aparat care actioneaza strategic asupra grasimii nedorite cu ajutorul tehnologiei neinvazive Ice – shock -lipolysis de la compania «PROMOITALIA».
Proshock Ice коррекция фигуры
Efectul spectaculos al tehnologiei Ice-shock-lipolysis se datoreaza combinarii in cadrul unei singue proceduri a doua metode foarte eficiente:

— Criolipolis – cu ajutorul aparatului, in urma racirii locale, tesutul adipos capata o structura mai densa, asemeni unor «cristale», ulterior depozitul de grasime este supus undelor de shock, celulele adipoase se dezintegreaza, sunt absorbite de limfa si sunt drenate de sistemul limfatic absolut firesc si inofensiv pentru organism.

Mentionam faptul ca eficienta undelor era cunoscuta in medicina si utilizata cu succes in distrugerea pietrelor la rinichi, insa doar de curand specialistii europeni au testat aceasta metoda in lupta cu tesutul adipos si efectele au fost uimitoare!
_CUB1731  _CUB1665
Apeland la aceasta procedura la Epicenter Impuls veti putea obtine rapid, sigur si fara dureri contururie ideale ale siluetei, veti putea corecta chiar si cele mai problematice zone:

— suprafata inferioara si laterala a abdomenului;
— zona genunchilor;
— coapsele;
— zona spatelui;
— suprafata inferioara a mainilor.

Principala deosebire a terapiei Ice-shock-lipolysis de alte programe anticelulitice este faptul ca nu doar elimina celulita, ci si imbunatateste structura tesutului celulitic, il «insanatoseste». Doar dupa cateva proceduri veti obtine contururile mult ravnite ale corpului si pielii.

Pret:
— criolipolisa — 20 EU
— unda de shock — 20 EU
— impreuna — 30 EU (1 zona)

Другие наши услуги