Serviciile Noastre
Lista serviciilor noastre

PRP terapia (plasmalifting cu ADN activator)

PRP terapia  (plasmalifting cu ADN activator)

Epicentrul Impuls va propune o metoda inovativa in terapia antiage – PRP terapia sau plasmalifting cu activator ADN. Cercetarile clinice au demonstrat ca aceasta procedura este de 5 ori mai eficienta decat plasmaliftingul obisnuit.

Plasmaliftingul cu ADN activator are un efect fantastic asupra tenului Dumneavoastra – dupa o singura procedura efectul de intinerire este perfect vizibil, tenul devine mat, luminos, structura pielii se imbunatateste semnificativ iar efectul se mentine ani la rand.

O procedura de PRP terapia (plasmalifting cu ADN activator) va sterge de pe tenul Dumneavoastra urmele a 10-15 ani, fara interventii chirurgicale si pericol pentru sanatate (plasma introdusa se asimileaza la 100%).

плазмолифтинг (3)

Experienta internationala a medicilor centrului nostru estetic in practicarea plasmaliftingului cu ADN activator va permite recapatarea tineretii si frumusetii tenului Dumneavoastra timp de cateva zile, fara interventii chirurgicale, dureri si perioade indelungate de recuperare.

Metoda plasmaloftingului cu ADN activator ofera efecte spectaculoase in problemele de imbatranire a pielii si de imbunatatire a calitatii acesteea, datorita faptului ca in zona problematica este introdusa plasma imbogatita cu factori de crestere si ADN activator.

DSC_0219  DSC_0268

Pret de cateva ore cat dureaza procedura, ve-ti solutiona un sir de probleme ale tenului, ca:
— Intinerirea tenului fetei, zonei decolteului, zonei gatului;
— Imbunata?irea ovalului fetei ?i a starii generale a tenului;
— Eliminarea ridurilor fine ?i mijlocii;
— Tratarea acneei si cosurilor;
— Tratarea zonei intime (WAGS)

Datorita activatorului ADN, introdus in plasma, procedura s – a dovedit a fi foarte eficienta in tratarea caderii parului. Doar o singura procedura va regla cresterea parului, va stimula aparitia firelor noi, va darui parului dumneavoastra stralucire.

Plasmaliftingul cu ADN activator – procedura numarul I in topul terapiei antiage, garantia tineretii si frumusetii Dumneavoastra!

Pretul:  — 100 EU

cu activator — 200 EU

Другие наши услуги