Serviciile Noastre
Lista serviciilor noastre

Peeling negru cu laser

Peeling negru cu laser

3noW5S23Iy_i2  Peelling-ul negru cu laser este unul dintre cele mai moderne metode de remodelare a tenului si a devenit extrem de populara printre metodele de tratament antiaging. 

Cunoscuta si sub denumirea de vaporizare cu laser, procedura este diferita de peelling-ul tradintional, deoarece nu exfoliaza tenul, ci are loc un proces de vaporizare a stratului superior de piele.

Peeling-ul negru cu laser reprezinta indepartearea stratului superior al pielii prin concentrarea energiei generate de un fascicul pulsatil de raze laser catre zonele cu imprefectiuni. Unele tipuri de laser dispun de o lumina capabila sa penetreze mai multe straturi ale epidermului pentru a aduce beneficii superioare tenului.

Deasemenea acest peeling este un sistem de corectie ce consta in directionarea fasciculelor luminoase ale laserului, ce patrund in profunzimea pielii, absorbite preferential de apa din colagenul imbatrinit, stimulind celulele cu functie reparatorie la nivelul tesutului cutanat. Este o interventie de refacere a structurii pielii, prin ablatia unor straturi de piele, reducind aspectul inestetic, in timp ce caldura emanata de fasciculele luminoase determina conctractia fibrelor de colagen — remodelarea liniilor tenului.

Scopul principal al remodelarii cutanate este de a netezi pielea, de a-i reda fermitatea si o textura si tonalitate uniforma.

Avantajele utilizarii laser-ului in procedura pe peeling image007

Laser-ul este un instrument foarte precis, ce furnizeaza cu exactitate un fascicol de lumina catre suprafata pielii si in straturile mai adinci ale pielii. Principalul avantaj al peeling-ului cu laser este controlul adincimii de penetrare in straturile dermului (chiar si pina la dermul reticular, daca este necesar).

Acest tratament stimuleaza productia unui nou strat de fibre de colagen in epiderm, stratul de colagen neregulat, dezorganizat din stratul papilar al dermului este inlocuit cu celule noi de colagen si elastina.

Beneficiile dermatologice ale peeling-ului cu laser

  • imbunatariea calitatii pielii
  • estomparea liniilor fine
  • reducerea efectelor fotoimbatrinirii
  • amplificarea si eficientizarea penetrarii agentilor activi de la suprafata pielii
  • mai mare fermitate si elasticitate pielii
  • imbunatatirea aspectului inestetic provocat de discromii

Q751ChchN1_i2  images

lazernyj-karbonovyj-piling-2

Pret:

— superficial — 30 EU
— mediu  — 40 EU
— profund  — 75 EU
— peeling-curatare Holy Land  — 27 EU
— peeling negru lu laser  — 50 EU

Другие наши услуги