Serviciile Noastre
Lista serviciilor noastre

Mesoterapia

Mesoterapia

Mesoterapia este o tehnica de medicină cosmetică minim invazivă prin care se urmareste redarea tonusului, aspectului tanar si sanatos al pielii. Desi se adresează intregului corp este folosită cu precădere la față, gat și măini, zonele cele mai afectate de radiatiile solare si care reflecta cel mai tare imbatrînirea tegumentelor. Ea foloseste substante naturale, care exista in mod normal in organism, incercind să completeze ceea ce se pierde in cadrul proceselor de imbatrînire.

Printr-o serie de injectii repetate cu ace foarte fine se injecteaza in derm sau hipoderm substante naturale variate, simple sau in amestecuri astfel incit sa stimuleze procesele fiziologice de reparare si intinerire a pielii,diminuarea sau chiar dispariţia temporară a ridurilor fine, o culoare mai uniformă a pielii, un aspect tonic si luminos, tănar.

Tratamentul durează 15-20 min, se realizează prin injectare cu un ac foarte fin direct piele, este minim dureros şi nu necesită anestezie. La persoanele mai sensibile poate fi folosită o crema anestezică sau răcirea puternică a tegumentelor cu gheță inaintea procedurii.

Faţa va arăta mai fină, mai luminoasă, mai tânără şi mai relaxată. Dacă faceţi mai multe tratamente la intervale regulate veţi observa că ridurile devin din ce în ce mai fine şi mai puţin pronunţate iar intervalul dintre injectări va creşte.

 _CUB2650

Biorevitalizarea este cea mai potrivita procedura daca aveti necesitatea de hidratare si de imbunatatire a culorii pielii, sa-i dati elasticitate si mai ales procedura sa fie scurta.Biorevitalizarea nu imbunatateste pur si simplu aspectul exterior, dar si restabileste mediul interior, caracterstic pentru pielea tanara si incetineste imbatranirea.

Preparatele de biorevitalizare pe baza de acid hialuronic au mai multe proprietati:
— rezista un timp mult mai indelungat in fata actiunii enzimei hialuronidaza si astfel se vor afla mai mult in piele, unde vor lega si vor mentine apa, avand ca efect o hidratare indelungata;
— stimularea unor receptori specifici din piele (ai fibroblastilor si vasculari) permite sinteza „de novo” a tesutului, respectiv regenerarea si intinerirea lui;
— eliberarea moleculei de acid hialuronic serveste ca materie prima pentru sinteza elastinei si a colagenului propriu.

Asadar, efectuand o procedura de biorevitalizare rezolvam concomitent mai multe probleme, si anume : se obtine indreptarea reliefului pielii si inlaturarea ridurilor mici si mijlocii, hidratarea in profunzime a pielii, imbunatatirea culorii si normalizarea microcirculatiei sangvine, intinerirea si corectia formei buzelor, mentinerea unui efect estetic mult mai natural in zonele unde au fost sau vor fi introduse filere sau va fi efectuata botulinoterapie.

Pret:

Mesoterapia: dela 30 EU pina la 250 EU

Biorevitalizare:
— Skinfill meso bronze — 110 EU
— Skinfill basic (1,8 ml.) — 160 EU
— Juvederm hydrate (new) — 180 EU
— IAL-SyStem — 130 EU

Другие наши услуги