Serviciile Noastre
Lista serviciilor noastre

Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic

Marirea Buzelor cu Acid Hialuronic

Pe masura ce buzele devin mai mari organismul produce mai putine componente necesare pentru a mentine pielea sanatoasa si supla, astfel buzele isi pierd aspectul de tinerete. Acidul hialuronic este una dintre aceste componente.

Acidul hialuronic este un zahar natural care se gaseste in toate celulele vii si care ajuta la mentinerea volumului pielii, prin atragerea si retinerea unei cantitati de apa de 1000 de ori mai mare decat greutatea sa.

Cand este injectat chiar sub suprafata pielii, acidul hialuronic adauga volum la nivelul pielii, netezeste acele linii nedorite si dispar ridurile asociate cu imbatranirea.

Puteti spune la revedere ridurilor nedorite, puteti zambi cu incredere pentru ca aveti buze frumoase cu aspect natural, si puteti face toate acestea in mai putin de o ora prin injectarea buzelor cu acid hialuronic.

477027_563766623668801_1665447444_o  lips new

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Presupune rezultate uimitoare imediate. In mai putin de o ora, tratamentul si recuperarea pot fi finalizate. Injectarea cu acid hialuronic poate fi, de asemenea, utilizata pentru combaterea ridurilor, cum ar fi ridurile de expresie, riduriele din «coltul gurii», liniile de deasupra buzei, si riduri de incruntare (intre ochii).

Deoarece marirea buzelor cu acid hialuronic se face cu substante create de organism, substante naturale, nu exista nici un risc de infectie, dar va fi nevoie de tratamente repetate pentru a mentine rezultatele, deoarece este doar o rezolvare temporara.

O injectare are efectul cautat, in general, pentru o durata de trei pana la sase luni, dupa aceasta perioada este necesar un tratament suplimentar.

Va invitam in clinicile noastre pentru a discuta cu medici chirurgi esteticieni, cu siguranta veti alege aceasta metoda de a va pune in valoare.

Pretul: 160 — 190 EU în dependența de preparatul

o-LIPS-facebook

 

Другие наши услуги