Serviciile Noastre
Lista serviciilor noastre

Epilare cu ceara

Epilare cu ceara

Pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp, femeile pot apela la mai multe metode de epilare. Cea mai bună și eficientă metodă de epilare s-a dovedit a fi epilarea cu ceară. Deși epilarea cu ceară este una dintre metodele cele mai dureroase de îndepărtare a firelor de păr, ea asigură unul dintre cele mai de durată efecte.

1_1   k6

Ceara a început să fie folosită încă din anul 1740, iar primele dispozitive pentru topirea cerii au fost create abia în 1920.

Epilarea cu ceară este cea mai eficientă modalitate de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. Firul de păr, pentru a putea fi smuls cu rădăcină trebuie să aibă cel puțin jumătate de centimetru lungime. Se aplică ceara pe piele, în direcția de creștere a firelor de păr și se trage fâșia de ceară în sens contrar. Firele de păr care se smulg din rădăcină, încep să crească după 3 săptămâni. Cercetările făcute, arată că 60% din fire cresc deodată, iar restul de 40% cresc mai repede sau mai încet, decât restul firelor de păr.

În anul 2007 – 2008 s-a renunțat la ceara tradițională; de atunci, pentru epilat se folosește doar ceară de unică folosință, care este de mai multe feluri:
— flacoane cu ceară de unică folosință;
— ceară la conservă de unică folosință;
— ceară gel de unică folosință.

Epilarea în mod constant cu ceară, face ca firul de păr să crească mai rar și mai fin; deoarece, rădăcina fiind smulsă, refacerea ei necesită timp și firele de păr nu vor mai fi aspre și groase.

În timpul epilării este bine să vă relaxați (pe cât posibil). Dacă sunteți încordate, musculatura este încordată, foliculii de păr se închid, iar epilatul va deveni dureros și firele de păr se vor rupe.

Pret:
— Mustata — 3 EU
— Subrat — 5 EU
— Miinile — 8 EU
— Zona intima — 12 EU
— Burta — 3 (F), 10 (B)
— Picioare (pina la genunghi) — 9 EU
— Picioare (pina sus) — 18 EU
— Spate barbati — 20-25 EU
— Piept barbati — 20 EU

Другие наши услуги