Serviciile Noastre
Lista serviciilor noastre

Cosmetologie clasica

Cosmetologie clasica

Societatea consumeristă a zilelor noastre stabilește noi rigori și distruge stereotipuri în ceea ce privește standardele actuale ale frumuseții, hydra-clinicpentru că în prezent anume frumusețea este cea care deschide toate ușile succesului și conferă echilibrul interior atît de necesar pentru o stare de bine cît fizică atît și psihologică. Frumusețea a devenit o sursă de reflecție și de evoluție tehnică pentru toți profesioniștii din estetică, deci și cosmetologia modernă este nevoită să țină pasul și să se adapteaze schimbărilor fundamentale ale  viziunii despre metode, tehnologii şi tehnici utilizate pentru păstrarea frumuseții, atractivităţii şi sănătăţii.

Cosmetologia este știinta care se ocupă de îngrijirea externă a pielii, pentru a-i pastră elasticitatea, tonicitatea mușchilor faciali, prospețimea și aspectul tineresc, cu ajutorul unor tratamente și preparate specifice. Este de asemenea o artă care corectează sau atenuează unele imperfecțiuni, iar mijloacele folosite ajută să dea stralucire și să scoată în evidență trăsăturile caracteristice proprii fiecăruia dintre noi.

biopure

Cuvantul cosmetică provine din limba greacă : kosmetike este arta de a-și face toaleta, iar kosmetikos se referă la podoabe (a se împodobi).
Cosmetologia este înrudită și cu dermatologia, știința care se ocupa de tratarea și ingrijirea fiziologică a pielii, ținînd seama de procesele sale vitale. Deși au scopuri diferite, ele se completează și uneori chiar se intrepătrund, ambele urmărind menținerea pielii în perfectă stare de igienă și sănătate. Cosmetologia este o formă de înfrumusețare, care cere artă, știința și conștiință. acti-biotic

Pentru femeia modernă a zilelor noastre, îngrijirea cosmetică inseamna: sănătate, tinerețe și prospețime.

Salonul de frumusete «Epicenter Impuls» pune la dispoziția tuturor,  tehnicile și procedeele cosmetologice cele mai moderne, iar spectrul de servicii oferit de clinică este foarte larg, astfel puteți beneficia de proceduri pentru îngrijirea tenului, ochilor, gîtului, decolteului, părului, mîinilor și picioarelor, atît pentru menținerea sănătății și frumuseții, cît și pentru prelungirea farmecului și tinereții. Deasemenea ” Epicenter Impuls” oferă și servicii de terapie estetică, antirid, antiacneice, depigmentari etc.

bioptic

Pret:

Curatirea fetei — 25 EU

Masaj facial — 10 EU

Masaj + masca:
— curatatoare — 18 EU
— masca-pelicula — 18 EU
— gips, alginat — 22 EU

photodune-2296621-beautiful-woman-with-clean-skin-of-the-face-m-1024x901

Другие наши услуги