Serviciile Noastre
Lista serviciilor noastre

Cavitaţia– liposucţie virtuală fără bisturiu

Cavitaţia– liposucţie virtuală fără bisturiu

Va prezentam o metoda inovativa si cea mai performanta alternativa a chirurgiei plastice in combaterea celulitei si adipozitatii – cavitatia.

Cuvantul cavitatie etimologic are sensul de «gol». Principiul acestei proceduri este inlaturarea tesutului adipos cu ajutorul ultrasunetelor de frecventa joasa. Cavitatia are un efect dublu: sparge depozitele de grasime din zona problematica si le dizolva simultan. Continutul celulor adipoase dezintegrate este absorbit de limfa si drenat de sistemul limfatic timp de 7 zile dupa procedura, absolut firesc si inofensiv pentru organism. Procedura de cavitatie este numita si liposuctie virtuala, datorita efectului similar si puternic, insa cavitatia este mult mai inofensiva, nu presupune nici o interventie chirurgicala, dureri sau perioade de reabilitare. Deasemenea, procedura este foarte placuta, are si alte efecte beneifice asupra organismului: efect de masaj, stimularea circuitului sangelui.
DGF_0279  DGF_0329
Totodata, in timpul influetei cu ultrasunet sunt stimulate efectele metabolice ale organismului, deaceea Dumneavoastra continuati sa slabiti inca timp de 5-6 zile dupa terminarea procedurei.

DGF_5011  DGF_5018

Un alt avantaj al cavitatiei este combinarea perfecta a acestei proceduri cu alte metode de slabire, in scopul obtinerii unui efect si mai pronuntat.

Pentru un efect vizibil este important crearea unui regim alimentar corect, astfel, in ziua in care aveti inscrisa procedura este recomandabil sa consumati 2-3 litri de apa, pentru a activa circuitul limfei si detoxifierii organismului.

cavitation-rf-info_devine-sb_html_m6d808513

Cura de cavitatie contine de la 4 la 10 proceduri, pe tot acest parcurs sunt indicate procedurile de limfodrenaj.

In urma acestui set de proceduri la Epicenter Impuls veti elimina celulita, veti obtine silueta mult ravnita fara dureri si interventii chirurgicale.

Pret: 27 EU (1 zona)

Другие наши услуги