Serviciile Noastre
Lista serviciilor noastre

Epilare definitiva cu ultrasunet

Epilare definitiva cu ultrasunet

Este prima solutie cu ultrasunete pentru indepartarea parului de pe corp, dovedita clinic din industrie. Creata de IMPRESA Technology, Selectif Pro permite epilarea nedureroasa si definitiva a zonelor sensibile si greu accesibile.
Tratamentele sunt sigure, nu au efecte secundare, iar rezultatele nu depind de culoarea parului si a pielii, ceea ce permite profesionistului estetician sa trateze o gama larga de clienti.
selectif_1
Tehnologia IMPRESA utilizeaza caracteristicile parului si ale pielii pentru «a transforma» firul de par intr-o unda ultrasonica precisa si eficienta : un cap ultrasonic focalizeaza energia acustica direct in firul de par, canalizand energia ultrasunetelor in radacina firului de par, unde este transformata in caldura. Ca rezultat, temperatura radacinii firului de par atinge rapid nivelul care este necesar pentru a inhiba mecanismele de crestere. Pielea nu este afectata intrucat energia este aplicata strict asupra firului de par.

image012
x_5ba23160
Dupa cateva sesiuni, pilozitatea este indepartata durabil si nu va mai creste. Un alt avantaj major este faptul ca metoda nu determina aparitia cancerului de piele, deoarece se folosesc undele untrasonice».
Totodata, solutia Selectif Pro nu are niciun efect asupra consumului de medicamente, cum ar fi unele antibiotice, antidepresive, anxiolitice, antiinflamatorii nesteroidiene si steroidiene.
Costul variaza de la client la client in functie de numarul de sedinte necesar pentru a obtine rezultatul dorit.

Pret: 1 ora — 450 lei.

Другие наши услуги